Nyheter

Jag tror inte på tomtar, troll och skogsväsen. Jag tror på glädje, drivkraft och närvaro. Kraften att ta sig framåt när viljan finns. Kraften och styrkan som finns inuti var och en av oss.

Jag tror på att vi människor behöver bli sedda och behövda. Att få uppleva uppskattning och att utvecklas. Att få veta vad som förväntas av oss och att få samarbeta med kollegor och andra personer runt omkring oss. Viljan och motivationen som för oss framåt.

Jag tror att vi alla någon gång har upplevt hur enkelt det var att börja och slutföra en ny uppgift. Glädjen och energin liksom bubblar inombords. Den bubblar upp som kolsyran i mineralvattnet. Hinder och negativa tankar är som bortblåsta. ”Ingenting kan stoppa mig”. Jag tror samtidigt att vi har upplevt trögheten och motviljan att göra vissa saker.

TYDLIGHET MÅLSÄTTNING ROLLER ANSVAR KOMMUNIKATION FEEDBACK

Jag tror att i dessa tider när många av oss arbetar hemifrån eller under extra hård belastning är det lätt att tappa gnistan. Här har jag och du ett eget ansvar i att hitta den egna inre motivationen, genuint och tydligt stöttad av ledare som inser och skapar förutsättningarna för att stärka den inre motivationen genom: Tydlighet i mål och roller, uttalade ansvar, kommunicera och ge feedback.

Jag tror på kraften och vetskapen att JAG kan, DU kan och att VI blir starkare tillsammans.

Vi möts snart igen! // Catarina

Vill du ha stöd på vägen hur du och ni kan stärka ledar- och medarbetarskapet och ert team? Jag hjälper dig och er att komma igång och erbjuder olika format:
☆ Halv- eller heldag workshop
☆ Flera arbetsmöten, paketerat efter önskemål

Möjligheter till möten utomhus / större lokal / online. Öppen för olika möjligheter, det är oftast våra invanda tankar som sätter begränsningar. Jag samarbetar med mina fantastiska samarbetspartners i Bygga Framgång.

Frågor att fundera över:

  • Vad brukar ”trigga” igång dig? Något som gör dig extra motiverad?
  • Vad får dig att ”tappa orken”?