Nyheter

Gör som ledningsgruppen på Börjes Tingsryd och Hästsport. Ta hjälp i er utvecklingsprocess genom att ta fram och stärk de inneboende möjligheterna som finns hos dig, din grupp och verksamhet genom engagemang, full närvaro och medvetenhet. Ett samarbete som leder till de gemensamma målen.

Börjes Tingsryd skriver:

Tillbaka på kontoret efter två mycket givande strategidagar med Börjes ledningsgrupp. Vi har tydliga mål att sikta mot och med hjälp av Catarina Bachér – Bachér AB Bygga Framgång kunde vi tydliggöra riktningen för hur vi gemensamt når målen. Vi är mycket nöjda med resultatet och nu återstår arbetet med att dela med oss av våra insikter till vår fantastiska personal.
En uppgift vi fick var att skriva två positiva egenskaper om varandra och vid uppgiftens slut fick vi läsa upp vår egen ”tavla med egenskaper”. Vilken energiboost för självförtroendet!
Om man har ett mål så finns det otaliga sätt att ta sig dit. Självklart tar de olika vägarna olika mycket energi av oss. Genom tydlighet, struktur, omtanke om varandra/personalen och vår affärsidé i grunden så är vi redo för en tydlig väg att gå. Tillsammans!

https://www.linkedin.com/posts/b%C3%B6rjes-h%C3%A4stsport_baemrjeshaeustsport-strategidagar-ledningsgrupp-activity-6727185740008103936-L7H8

Facilitator

Gör som ledningsgruppen på Börjes Tingsryd. Samla hela gruppen, IRL eller online, och ta stöd i er utvecklingsprocess av en facilitator. Fördelen med att ta stöd av en neutral resurs är att du som chef och ledare blir en i gänget och inte behöver fokusera dig på processen.

Välkommen du också! //Catarina